Jídelníček 19. 12. - 22. 12. 

 

 Pondělí :Přesnídávka:Pomazánkové máslo,chléb,rajče,kako/obsahuje7,1

 Oběd: Polévka Zeleninová/obsahuje 1,9,7    

Krůtí maso s hráškem a karotkou,hranolky,puding,čaj/obsahuje 7,1,3,6

 Svačina: Pomazánka tuňáková,veka,ředkvička,čaj/obsahuje4,1,7,6

                                                                             

Úterý: Přesnídávka: Kaše z ovesných vloček,máslo,skořice,čaj/obsahuje7,1   

 Oběd: Polévka Kapustová/obsahuje 1,9   

Hovězí tokáň,brambory,ovoce,čaj/obsahuje1    

 /hovězí maso,cibule,rajčatový protlak,kukuřice/

 Svačina:Pomazánka špenátová,rohlík,kapie,čaj/obsahuje7,3,1     

 

 

Středa:Přesnídávka: Šunka,máslo,chléb,okurek,bílá káva/obsahuje7,1

 Oběd Polévka Květáková/obsahuje 1,7,9    

Kuřecí řízek smažený,bramborový salát,čaj/obsahuje7,1,3,9,10 ,13,8,11,5      

Svačina: Jednohubky,kedluben,čaj/obsahuje1,7,4

 

 

Čtvrtek:Přesnídávka: Plátek sýr,máslo,chléb,mléko/obsahuje7,1

Oběd: Polévka Vánoční/obsahuje 4,9,7,1     

Houbový Kuba,kys,okurek,čaj/obsahuje1,10        

Svačina: Zeleninový salát,čaj        

 

 

 Pátek:Přesnídávka:

Oběd

Prázdniny

 

 

 

 

 

Normy
masa v syrovém stavu:3-6let 50g,7-10let 70g,11-14let 80g

 


Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.
Seznam alergenů: Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem jídelníčku

 

Dle vyhlášky 113/2005,příloha1,odst.10§ 8,uvádíme seznam
alergenních složek, které mohou obsahovat výše uvedené pokrmy.
 

1. Obiloviny obsahující lepek( pšenice, žito...)  

2. Korýši a výrobky z nich                                 

3. Vejce a výrobky z nich                               

4. Ryby a výrobky z nich                                   

5. Podzemnice olejná( araídy)                         

6. Sojové Boby a výrobky z nich                         

7. Mléko a výrobky z něj včetně laktózy             

8. Skořápkové plody( mandle, ořechy...)

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamové semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany

13 Vlčí Bob(lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich